Szurkolói ankét // Élő közvetítés

A mai napon szezonindító ankétot tart a DVSC a Red and White sörözőben. A klub részéről dr. Róka Géza, Herczeg András, Bényei Balázs és Tomas Kosicky lesznek jelen. A LokiBlog ezúttal is helyszíni, élő szöveges tudósítással jelentkezik az eseményről, tartsatok velünk 18 órától.

anket3

A modul betöltése néhány másodpercet igénybe vehet, ha nem tölt be, akkor frissíts rá az oldalra!

 • Lokiultra

  Esetleg tesztek fel kérdéseket innen a kommentzónából ha érkezik?

 • öcsisajt

  Az már lejött,hogy pénz csak a piacképes játékosok eladásából van. A nyáron amennyiben nem lesz tulajdonos váltás akkor a meglévő értékeinket is eladják? Micsoda perspektíva!!

 • DEBRECENIVSC

  Kát hogy az első szurkolói kérdésre nem kaptunk kielégítő választ.

 • László Kiss

  A 25-30 ember pontosan jól mutatja, hogy senki sem kíváncsi már az állandó “Jaj nincs pénzünk!” nyavalygásra. Unalmas, unalmas, unalmas…
  Tulajdonosváltás? “Ugyan kérem. Majd ha minden pénzt kitoltam a klubból talicskával, akkor majd visszaadom úgy ahogy átvettem.”

 • tiberius

  ” Ez azt jelenti, hogy négy év alatt 200 milliárd forint működő tőke áramlott Debrecenbe és 4700 új munkahely jött létre. Ilyen léptékű gazdaságfejlődés Debrecenben illetve Kelet-Magyarországon hosszú ideje nem volt tapasztalható. Papp László úgy fogalmazott, hogy az elmúlt négy év abszolút arany betűkkel fog bevonulni a város gazdaságtörténetébe.”
  Teljesen jogos volt az egyik kérdezö felvetése,ráadásul az állam vissza nem téritendö támogatást is ad ezen cégeknek!Vajon miért nem támogatják a sportot????

 • László Kiss

  Nem a sportot, hanem Szima Gábort nem támogatják! Kérdezd meg az Egyetem honnan szerez pénzt az “egyetemi sportágak és csapatok” támogatására?!