7/3 – Mi is csak keresgéljük az okokat

Az első tavaszi forduló után jelentkezünk a szokásos Heti Hármas podcast adásunkkal. A témákat ezúttal a gyenge bajnoki rajt köré építettük, és az okokat próbáltuk keresni a mutatott teljesítményünkre.

73HD600

Az adás vendégei ezúttal CsibuJuveFan1897 és Enderson voltak.

Heti témáink:

 1. Hogyan értékeljük a két meccsen látottakat?
 2. Az elmúlt két mérkőzésen ugyanolyan játékot láttunk mint amit Kondás Elemér utolsó két évében megszoktunk?
 3. Igaza van-e Herczeg Andrásnak abban, hogy a kiesés elől menekülünk? Mi várható?

 • Lucas

  48:09

 • JuveFan1897

  Reméltem hogy rátalál valaki a rejtett a poénra! 😛

 • DEBRECENIVSC

  Nekem úgy tűnt, hogy nincsenek finoman sem formában vagy, hogy ólomlábakon rohangáltak, az biztos, hogy gáz meccsek voltak, de ahogy említettem egy előző kommentben, a Kondás érához képest én a fizikai felkészítőt tenném párhuzamba, de ez csak egy észrevétel.
  Egyébként ami borzalmasan rossz meccs volt minden féle tekintetben, az az utolsó bajnoki avató, a Honvéd elleni meccs, szerintem azt nagyon nehéz lesz alulmúlni.

  A taktikáról én egyébként taktikát váltanék, mert ez a mind2 szélen egyszerre felmegy a védő, eléggé ki lett ismerve, folyamatosan oda fut be az ellenfél valamely támadója kontránál, persze én alapból a 3 belső védős rendszert preferálom, de az én vagyok.

  http://lineupbuilder.com/?sk=g1m32

  Attól függ mit nevezünk csodának, mert ha azt, hogy egy amúgy nb2-nb3-as szintű játékosokkal eredményesen szerepel, (akár egészen magas szinten is) az szerintem maga a mágia. Nem akarok neveket említeni, de nézzük meg szegény Fodor Marcit, nem sokan mondhatják el az nb3-ban, hogy szerepeltek a BL főtáblán …

  14-15 pont kell a biztos bentmaradáshoz, ezt kell szemelőtt tartani, de Kusnyírt és Csőszt is szívesebben látnám, mint Filipet.

  A baj eddig se volt megoldva, csak feledtette a siker … addig marad míg Szima nem talál rendes befektetőt (mert önerőből szerintem már nem képes) vagy míg nem adja olyannak akik szívén viselnék a debreceni focit.

 • JuveFan1897

  A Honvéd elleni bajnokavatót végigtámadtuk, össze sem hasonlítható a hétvégivel.

 • DEBRECENIVSC

  Igen ott az akarással nem is volt gond (bár közel 20ezer ember előtt csúnya lett volna nem menni), de a játék finoman fogalmazva is össze-vissza volt, csapkodó, ötlettelen (modjuk el bírom képzelni Kondás szavait: Támadás!) és mit ad Isten, ott is egy dobogós a kiesőjelölt ellen ment, ráadásul hazai pályán … Ezt próbáltam összehasonlítani, illetve én arra gondolotam, hogy maga a közérzet borzalmas volt a meccs után, amit nem is tudom, már csak úgy lehetett volna alulmúlni, ha a Győr húzza be bajnoki címet … Ilyen meccs volt és ha így folytatjuk lesz is még, de igazad van az akarással, hajtással azon a meccsen nem volt gond, de szerintem itt sem volt gond az akarással, mondjuk a hajtás itt már csak egy vicc keretén belül hangozhatna el a meccs képét tekintve, de mint fentebb említette, inkább a felkészítésben keresendő a hiba, ha ólom lábakon mozogsz, hiába akarsz te, de nem fog menni, de ha valóban ólomlábakon mennek, akkor az nem két hét alatt fog megoldódni.
  A fizetéses dolgokat továbbra is valószínűtlennek tartom.

 • csibu

  XD