7/3 – Félnünk kell a kieséstől?

Ezen a héten is három témát boncolgatunk a Heti Hármas adásunkban. Egyik pontunk ezúttal Herczeg András figyelmeztető nyilatkozataival foglalkozik, miszerint figyelnünk kell a tabella alját is, mert könnyen kiesési gondjaink lehetnek. Arra kerestük a választ, hogy van-e okunk félni?

73HD600

Ezen a héten JuveFan1897 és Lucas beszélgettek.

Heti témáink:

 1. Herczeg András szinte minden nyilatkozatában kitér arra, hogy ő nézeget hátrafelé, és a kiesés elkerülése a pillanatnyi célunk. Látunk-e arra reális esélyt, hogy valóban kiesési gondjaink lesznek, illetve mi az a pontmennyiség, ami biztosan elég lenne a bennmaradáshoz?
 2. A tavaszi szereplésünket jócskán meghatározzák a hiányzók. Jovanovics eddig eltiltás miatt nem játszhatott, Mengolot eddig sérülés miatt nem tudta bevetni a stáb, miközben egy-egy meccs erejéig nélkülöznünk kellett már Bényeit, Szatmárit és Filipet is, Ferenczire pedig nem számíthatunk a szezon hátralévő részében. Közülük kinek a hiánya a legmeghatározóbb, illetve ki lenne az a játékos, akinek a hosszabb távú kiesése a legnagyobb problémát okozná?
 3. Szerdán kupameccs következik, a Honvéd otthonában kezdünk. Mennyire fogja felforgatni a kezdőt Herczeg András, illetve jelen helyzetünkben benne van-e az, hogy beáldozzuk a kupát? Pihenésre pedig nincs idő, hétvégén már a Mezőkövesd következik, mire számítunk azon a meccsen?

 • Gyusza

  Mennyire örültem, amikor Sós elment kölcsönbe, Bódi, Tisza eligazolt, mert nem tartottam őket jónak, és most, hogy visszajöttek ugyanez a véleményem. Varga Kevin meg, hát mondhatni kezdők szerencséje volt…

 • öcsisajt

  Most olvastam egy internetes oldalon. meg kellett műteni az NB 1 sztárfocistát? Elolvastam,jót röhögtem. A cikk micsoda csapás megműtötték Ferenczit a DVSC focistáját. Na így születnek a sztárok??

 • kismariska

  Semirekelővagy , remélem ezt a szót ismered !!!!!

 • öcsisajt

  Te meg paraszt gondolom ismered magad. De úgy is mondhatnám állkulák ennek a jelentése már meghaladja az agyad kapacitását.

 • JuveFan1897

  A személyeskedést jó lenne befejezni.

 • öcsisajt

  Ok! De úgy gondolom amit leírtam Ferencziről nem sértő annyira,hogy préri Méry azt írja amit? Persze lehet nála sztár??

 • kismariska

  Látom szavakba jó vagy de majd megnézem a pofonokat hogy bírod

 • DEBRECENIVSC

  1. 11 meccs van hátra, 33 pontból 13-mat még meg kell szereznünk, ahhoz hogy biztos bentmaradók legyünk, ha nem nyerünk az aktuális (!) utolsó 4 helyezett ellen (12 pontos lehetőségből mondjuk csak 4et, akkor még kell 9 máshonnan), de ha az aktuális (!) utolsó 3 ellen szerzünk 9 pontot akkor is szinte biztossá válik a bentmaradás, ezek hiányában igen, egyébként nem.

  2. Úgy tűnik a Jovanovic-Filip párost egyszerre nem tudjuk nélkülözni, Janikát szerintem tudja majd pótolni Barna ,,, de elől bárki aki jóformába lendül.

  3.a, Szerintem a ugyanúgy fogunk kiállni a Honvéd ellen mint ahogyan majd a hétvégén fogunk (talán egy Tisza-Varga csere, illetve Bódi jobb szél, Könyves le), de kell még a közös csiszolódás.

  b, Sajnos nem sikerült pontot sem szerezni az újpesti gárda ellen, szal most nem szabad a falnak rohanni, lépésről-lépésre ismét fejlődni, kezdjük megint azzal, hogy nem kapunk gólt, és utána rugunk legalább egyet.
  Amúgy is nehéz a kövesd ellen játszani, kellemetlen csapat, de nekik kell jobban a pont/ok, ki kell használni és türelmesen játszani.

 • öcsisajt

  Mást pofozgassál lehet azt Te bíród is?

 • ez van

  A cikk címére a válasz : A kieséstől félni nem kell.
  Utólag persze mindenki okos de ha belegondoltok , a szezon elején az MB 1-es tagság megőrzése volt a cél. Kosicky-t és Tabakovicot igazolták csak le őket is ingyen.
  Ha ehhez a majomparádéhoz ez elég és nincs igény a nemzetközi kupaszereplésre, akkor ez egy nagyon jó low budget szezon lesz. Ha a “tao”-s pénzek meg a “fiatal” pénzek így is meglesznek és mellé még el tudnak passzolni pár ezer euróért néhány tehetséges játékost akkor ez így jó.
  Évek óta nincs balhátvéd és most a “nembalhátvéd” is kidőlt így nincs értelme nemzetközi kupáról beszélni.

 • ez van

  Még egy apróság: Szerkesztőség felé egy kérdés amit nem értek ,minek kell 6 pozícióra (középpálya+támadók)18-17 játékos ??Pozícióként 3db játékos?
  Meglehet hogy néha 1 lesérül és játszik helyette a másik. De heti egy meccs van télen 2 nyáron 1 hónap szünettel. Kb. mint a suli 😀 A harmadik mit csinál? Elmegy befizeti a többiek rezsiszámláit vagy mi? Közben balhátvéd meg van 1 db jelenleg.(Barna) Van 4! db DM(Filip,Sekulic,Kusnyir ,Csősz) ismét Minek?

  Kapus poszton volt 4 db játékos. Az a Novota kiesett marad 3db erre igazolnak még 1-et ,de minek??? Ha a szerencsétlen fiatalokat nem vetik be , vagy abbahagyják a sportot vagy eligazolnak. 1000-1500 néző előtt simán lehet rutint szerezni , lassan egy iskolai ünnepségen is vannak annyian.

  És mostanában visszatérő kérdés mi az hogy 23-24 éves játékos fiatal tehetség és nem játszhat végig egy meccset ahol 1000-2000 néző van? Fél vagy mi? Jovanovicson és Nagyon kívűl az összes 30-on felüli játékos kuka!

 • ez van

  Végre! Kupameccs.
  Mindegy mi lesz a vége de így lesz rutin ,Jova és Kos 30 feletti Filip 28 a többi 25 vagy az alatti.
  Így lesz rutin így kell fiatalítani aki fiatal és hajtani akar most lehet mutatni a tudást!!

 • JuveFan1897

  Abból a 17-18 játékosból sajnos 5-6 nem alkalmas az NB I-re. Itt vannak, mert kiegészítő embernek jók, miközben a büdzséből sem visznek el sokat a fizujukkal.