LOKIBLOG | A DVSC NEM HIVATALOS SZURKOLÓI OLDALA

Játékoskeringő – 2018/2019 nyár

Nevek vannak a listán. Mindkét oldalon. És sok. A pletykák, sajtóhírek, találgatások útvesztőjében vagyunk, próbálunk eligazodni közöttük, megtalálni az utat, amely a világosság felé vezet. Cikkünk folyamatosan frissül a sajtóban megjelent pletykákkal és tényekkel teletűzdelve, melyekkel próbálunk mindig naprakészek lenni.

A nevekre kattintva megtekinthető a játékosok profilja a transfermarkt.com oldalon.

Érkezett: 

Távozott: 

Érkezhet: 

Távozhat: 


Hírek, pletykák:

06. 18.: A ceglédi kölcsönjátékból visszatérő Kerekes Krisztián a felnőtt csapattal kezdte meg ma a felkészülést.

06. 18.: Immár hivatalosSós Bence a Videotonnál folytatja pályafutását. Bár a klubok nem közölték a részleteket, információink szerint a klubváltásnak köze van a Bódi Ádám transzferhez, tehát Sóst adtuk cserébe Bódi játékjogáért. 

06. 16.: Információink szerint Sós Bence lesz az, aki Bódi Ádámért cserébe Székesfehérvárra igazol. A Videotontól származó információk szerint a játékos már túlesett az orvosi vizsgálaton is.

06. 15.: Bódi Ádám három évre a DVSC játékosa. Az előző szezont kölcsönben Debrecenben töltő középpályást kivásárolta a klub a Videotontól és három évre írt alá nevelőegyesületéhez.

06. 14.: Uzoma már biztosan nem lesz a Loki játékosa, ugyanis a mai napon aláírt a Honvédhoz, így Vajda után újabb játékosról maradtunk le.

06. 12.: Balázs Benjáminnak idén nyáron lejár a szerződése Újpesten és több klub is szerződtetné őt, többek közt a DVSC is.

06. 08.: A HAON információi szerint Kártik Bálint visszatérhet a DVSC-hez. A 21 éves középpályás debreceni nevelés, az előző szezonban az NB II-es Nyíregyháza alapembere volt.

06. 07.: Vajda Sándor leigazolását már be is jelentette a Mezőkövesd, így őt ki is húzhatjuk a lehetséges érkezők listájáról.

06. 07.: Két új kiszemeltünk is van a Balmazújvárosól: az NB I egyik gólpassz-királyát, Vajda Sándort, valamint az újvárosiak házi gólkirályát, Bachana Arabulit szeretnénk szerződtetni. Utóbbi esetében a hírek szerint már meg is kezdődtek a tárgyalások a felek közt.

 06. 06.: Hogy az esetleges érkezőkről is essen szó, Eke Uzoma a kieső Balmazújvárostól biztosan távozik, és a Honvéd mellett a DVSC is szeretné őt szerződtetni.

06. 06.: Varga Kevinnel kapcsolatban már a télen is lehetett hallani pletykákat a Videoton érdeklődéséről, ezek a hangok most újfent felerősödtek. Adott esetben cserealapot jelenthet Bódiért.

06. 06.: A nyáron három játékosnak is lejár a szerződése, Bódi Ádám csak kölcsönben szerepelt nálunk a Videotontól, az ő sorsa egyelőre bizonytalan, ki kellene őt vásárolni ahhoz, hogy maradhasson. Tisza Tibornak és Mészáros Norbertnek szintén lejár a szerződése, ők ha nem hosszabbítanak, akkor szabadon igazolhatóvá válnak, bár utóbbi esetében inkább a visszavonulás lehetősége áll fenn.

06. 06.: Az első hivatalos játékosmozgás már meg is történt, ugyanis Justin Mengoloval közös megegyezéssel szerződést bontott a klub. A kameruni légiós folyamatosan bajlódott sérülésekkel, így kevésszer tudott a szakmai stáb rendelkezésére állni.

06. 06.: Elkezdődött az uborkaszezon, ami egyúttal azt is jelenti, hogy folyamatosan érkeznek majd az átigazolási pletykák. A LokiBlog állandó rovata ezen a nyáron is gőzerővel pörög majd, már amennyiben lesz miről írnunk. Ezúttal is összegyűjtünk minden hírt, pletykát, tényt a csapattal kapcsolatban, kövessétek tehát Játékoskeringő rovatunkat!


Korábbi rovataink:

nyari

nyari

teli

nyari

1516tel

1516nyar

1415tel

1415nyar

1314tel

1314nyar