LOKIBLOG | A DVSC NEM HIVATALOS SZURKOLÓI OLDALA

Játékoskeringő – 2018/2019 tél

Nevek vannak a listán. Mindkét oldalon. És sok. A pletykák, sajtóhírek, találgatások útvesztőjében vagyunk, próbálunk eligazodni közöttük, megtalálni az utat, amely a világosság felé vezet. Cikkünk folyamatosan frissül a sajtóban megjelent pletykákkal és tényekkel teletűzdelve, melyekkel próbálunk mindig naprakészek lenni.

A nevekre kattintva megtekinthető a játékosok profilja a transfermarkt.com oldalon.

Érkezett: 

Távozott:

Érkezhet: 

Távozhat: –

Hosszabbított:


Hírek, pletykák:

01. 17.: Könyves Norbertet képviselő ügynökség bejelentése alapján a játékos szerződést bontott a DVSC-vel és 2,5 évre aláírt Paksra.

01. 17.: A DVSC bejelentette, hogy a 19 éves középpályás, Nikitscher Tamás szerződését is meghosszabbította 2021 decemberéig.

01. 17.: A Nemzeti Sport információi szerint Könyves Norbert korábbi csapatához, a Pakshoz tart. Ahhoz, hogy a transzfer még a télen létrejöhessen, a két klubnak egyességre kell jutnia.

01. 15.: Könyves Norbert szerződése lejár a nyáron, és mivel nem hosszabbít, így kikerült az első csapat keretéből. A hírek szerint elképzelhető, hogy már most a télen klubot vált és egy másik magyar csapatban folytatja pályafutását a tavalyi szezon legjobb játékosa, a felek tárgyalnak a játékos sorsáról.

01. 15.: A Nemzeti Sport Online a DVSC-től megtudta, hogy a 22 éves holland Justin Mathieu mától próbajátékon vesz részt a klubnál. Szintén új infó, hogy Nemanja Jevric már nem készül a csapattal, ám Hrabina Alexet még teszteli a stáb. Sós Bence visszatérése továbbra is képben van, az ő sorsáról Marko Nikolic dönt a Vidi spanyolországi edzőtábora után. Végezetül Danilo Sekuliccsal kapcsolatos hír, hogy kölcsönjátékát meghosszabbították a felek, így nyárig marad az FC Alashkertnél.

01. 14.: Hollandiából származó lapinformációk szerint a 22 éves Justin Mathieu Debrecenbe szerződhet. A középpálya jobb oldalán bevethető játékos 2017 nyara óta a másodosztályú Cambuur játékosa, de klubja másfél év alatt háromszor is felfüggesztette, legutóbb most decemberben, így azóta a tartalékokkal készülhetett. A Leeuwarder Courant úgy tudja, a játékost a Debrecen szeretné tesztelni. „Justin csütörtökig Magyarországon lesz, meg kell várnunk, mi történik” – nyilatkozta a lapnak Foeke Booy technikai igazgató.

01. 12.: Két kapust tesztel a Loki. Egyikük a 21 éves szerb Nemanja Jevric, aki korábban az FK Backa kapusa volt, míg másikuk a 23 éves Hrabina Alex, aki korábban Nyíregyházán, Budaörsön, Szolnokon, Békéscsabán és Cigándon védett. Mindketten pályára léptek a DVSC mai edzőmeccsén. Érdekesség, hogy a transfermarkt szerint Jevric épp a napokban írt alá a szerb másodosztályú Zarkovo együtteséhez, minek után nyár óta nem volt csapata.

01. 11.: A mai napon újabb fiatal játékosunk, név szerint Ujvárosi Ádám hosszabbított szerződést a klubbal. A 18 éves védő Kovácshoz és Zsórihoz hasonlóan 2021 nyaráig írt alá.

01. 11.: Ahogy az várható volt, Tomas Kosicky nem hosszabbította meg lejáró szerződését opciós joga ellenére a klub, így a szlovák hálóőr egy év elteltével távozott a DVSC-től.

01. 10.: Két és fél évvel meghosszabbította most nyáron lejáró szerződését Nagy Sándor, aki így 2021 decemberéig kötelezte el magát a DVSC-hez.

01. 10.: Amivel eddig csak poénkodtunk, az most valósággá válhat: Sós Bence közel a visszatéréshez. A nyáron a Vidibe távozó fiatal szélső nagyon kevés lehetőséget kapott eddig, az ősz második részében a felnőtt keretből is kitette őt a vezetőedző, így a felek azon dolgoznak, hogy a játékos visszatérjen nevelőegyesületébe, ám a hogyan és a miként még nem tisztázott.

01. 09.: Két fiatal, 18 éves tehetségünk, Kovács Péter és Zsóri Dániel szerződést hosszabbítottak. Mindkét játékos két és fél évvel hosszabbította meg szerződését, amely így 2021 nyaráig tart majd.

01. 08.: A csapat edzéséről készült fotókon nem láttuk Tomas Kosickyt, ami tovább erősíti azon információinkat, mely szerint a szlovák hálóőr távozik a csapattól. Felbukkant ugyanakkor Szabados István a képeken, aki az őszi szezont az NB III-as DEAC-nál töltötte kölcsönben, úgy tűnik, hogy a távozó Kosicky helyére őt hívtuk vissza a csapatba.

01. 07.: Danilo Sekulic kölcsönjátéka december végén befejeződött az örmény FC Alashkertnél, így papíron visszatért Debrecenbe, ám nem lennénk meglepve, ha hamarosan szerződést bontanánk a szerb középpályással.

12. 30.: Romániából származó sajtóhírek szerint egy 18 éves kapust, Sipos Józsefet szerződtette a DVSC. A fiatal hálóőr 14 évesen kezdett el focizni a román negyedik ligában szereplő Sportul Simleuban, majd onnan igazolt 2016-ban Nagyváradra. A cikkben olvasható interjú szerint már augusztus óta Debrecenben van, azonban bizonyos előírások miatt csak múlt hónapban vált hivatalossá a transzfer. Sipos az U19-es csapattal készül, de több alkalommal is bekapcsolódott már a felnőtt csapat edzéseibe is.

12. 27.: Kispestről származó információk szerint Gróf Dávid távozhat a télen a csapattól, ebben az esetben pedig Nagy Sándorral pótolnák kapusukat a fővárosiak.

12. 19.: Pávkovics Bence végleg a DVSC játékosa! A 21 éves védő az Újpesttől érkezett kölcsönbe a nyáron, ám a DVSC-nek opciós joga volt végleg megvásárolni a fiatal játékost, amivel a klub már most élt, így egészen biztosan marad Debrecenben Pávkovics a nyár után is.

12. 18.: Könnyen lehet, hogy a télen Tomas Kosicky távozik a DVSC-től, a szlovák hálóőr ugyanis februárban 1+2 évre írt alá, a hírek szerint pedig elégedetlen a helyzetével, így könnyen lehet, hogy nem él egyik fél sem a szerződéshosszabbítási opcióval.

12. 14.: Ioan Filip aláírt a Dinamo Bukaresthez. A 29 éves román középpályással néhány hete bontott szerződést a DVSC.

12. 14.: Baráth Péter profi szerződést kötött a DVSC-vel. A 16 éves támadó oszlopos tagja az U17-es válogatottnak is, mi több, az ő találatával vívta ki az elitkörbe jutást a csapat októberben.

12. 10.: A sort pedig kezdjük is két távozóval. Az elmúlt hetekben ugyanis két játékossal, Ioan Filippel és Ezequiel Calventével is szerződést bontott a klub. Előbbi 2016 nyara óta volt a keret tagja, összesen 43 NB I-es bajnokin szerepelt, idén viszont már nem számolt vele a stáb, így nem volt meglepő a távozása. Utóbbit a nyáron szerződtettük, és már akkor kockázatosnak tűnt a leigazolása a korábbi sérülései miatt. Az első három fordulóban pályára lépett, Felcsúton győztes gólt is szerzett, ezt követően viszont jöttek a sérülések, és csupán további egy meccsen szerepelt a csapatban, így tőle is elköszönt a vezetőség.

12. 10.: A mai nappal elérkezettnek látjuk az idejét, hogy megnyissuk téli átigazolási rovatunkat. Mostantól tehát egészen a tavaszi szezon kezdetéig, azaz február elejéig ide gyűjtünk össze minden DVSC-vel kapcsolatos átigazolási hírt, pletykát, azaz érdemes lesz követni a rovatot.


Korábbi rovataink:

nyari

nyari

nyari

teli

nyari

1516tel

1516nyar

1415tel

1415nyar

1314tel

1314nyar