LOKIBLOG | A DVSC NEM HIVATALOS SZURKOLÓI OLDALA

Játékoskeringő – 2019/2020 nyár

Nevek vannak a listán. Mindkét oldalon. És sok. A pletykák, sajtóhírek, találgatások útvesztőjében vagyunk, próbálunk eligazodni közöttük, megtalálni az utat, amely a világosság felé vezet. Cikkünk folyamatosan frissül a sajtóban megjelent pletykákkal és tényekkel teletűzdelve, melyekkel próbálunk mindig naprakészek lenni.

A nevekre kattintva megtekinthető a játékosok profilja a transfermarkt.com oldalon.

Érkezett:

Távozott:

Érkezhet:

Távozhat:

Hosszabbított:


Hírek, pletykák:

06. 24.: Györgyi Arthur szerződtetését hivatalosan is bejelentette a DVSC . A 22 éves szélső szerződése lejárt a Csíkszeredánál, így július 1-jétől csatlakozik hivatalosan a csapathoz, négy évre írt alá a Lokihoz.

06. 24.: Székesfehérvárról származó hírek szerint Zsóri Dániel a múlt héten orvosi vizsgálaton járt a Vidinél. A következő szezonban még biztosan marad Debrecenben, kölcsönben. A transzfer részletei egyelőre nem ismertek, de Bévárdi biztosan az üzlet része lesz.

06. 20.: Erdélyből származó sajtóhírek szerint az FK Csíkszereda 22 éves középpályás, Györgyi Arthur a DVSC-hez igazol. Hivatalos bejelentés pénteken várható.

06. 20.: Információink szerint újra él a Vidi-szál Zsóri esetében, Bévárdi leigazolása pedig szintúgy a transzfert készítheti elő.

06. 19.: A Nemzeti Sport információi szerint a Videoton fiatal támadója, Bévárdi Zsombor elfogadta a DVSC ajánlatát, és Debrecenbe szerződik. A 20 éves támadó az előző szezont a Vasasnál töltötte, az NB II-ben 27 mérkőzésen 2 gólt szerzett.

06. 17.: Mészáros Norbert nyilatkozott a Nemzeti Sportnak, elmondása szerint könnyen lehet, hogy az idei volt az utolsó NB I-es idénye, szerződése június végén lejár. Abbahagyni még nem szeretné, azonban a folytatás már vélhetően alacsonyabb osztályban lehetséges.

06. 14.: Napok óta komoly pangás van, nem nagyon érkeznek hírek, pletykák az esetleges érkezőkről, így csak néhány kis hírfoszlánnyal tudunk szolgálni. Ha minden igaz, van/volt egy kameruni támadó, akit tesztelünk, erről bővebb információnk továbbra sincs. Deczki Máté távozott a Stoke-tól, és már alá is írt Ajkára. Vele kapcsolatban többen is felvetették, hogy miért nem igazoltuk vissza, nos, maga a játékos nyilatkozta a Digisportnak, hogy bár hívta őt a Debrecen is, ő mindenképp védeni szeretett volna, amire a DVSC-nél nem látott esélyt Nagy Sándor mellett, kölcsönbe pedig nem feltétlen szeretett volna menni. Balogh Norbert esetleges visszatéréséről is sokan érdeklődtök, vele kapcsolatban arról hallani, hogy a Palermo szeretné értékesíteni a játékjogát, adott esetben Magyarországon is kiköthet. Mivel élő szerződése van, és annak idején a szicíliai klub magyar szinten soknak mondható pénzt költött rá, így aligha szeretnék olcsón elherdálni, ilyen formán mi máris kiestünk a lehetséges célállomások közül, nem tudunk érte fizetni, emellett nem volt felhőtlen az elválás közte és az elnök között sem annak idején. Mi nem látunk rá reális esélyt, hogy visszatérjen Debrecenbe.

06. 06.: A klub egyelőre csak annyi tájékoztatást adott a felkészülés kezdetéről szóló cikkben, amit már eddig is tudtunk: Kóródi Nándor visszatért a balmazújvárosi kölcsönből, és ő is az első csapattal készül.

06. 06.: A hírek szerint két próbázónk van, mindketten külföldiek. Egyikük középpályás, a másik csatár. Várjuk a klub kommunikációját ezzel kapcsolatban, remélhetőleg felfedik a kilétüket.

06. 05.: A tőlünk távozó Haris Tabakovic leigazolását napokon belül bejelentheti a Diósgyőr. UPDATE: Még a mai nap folyamán hivatalossá is vált, Tabakovic a DVTK-hoz szerződött.

06. 03.: Herczeg András irányítja a DVSC-t a következő szezonban is, miután a mai napon egyéves szerződéshosszabbítást írt alá.

06. 03.: A Nemzeti Sport értesülései szerint Takács Tamás iránt az NB II-be frissen feljutott Szeged-Grosics Akadémia érdeklődik.

05. 30.: Megbízható forrásból úgy értesültünk, hogy a Videoton még csak nem is figyeli Zsóri Dánielt, így a sajtóban megjelent pletykák alaptalanok, nem valószínű, hogy kivásárolnák őt Debrecenből.

05. 30.: Szima Gábor nyilatkozott a Nemzeti Sportnak. “A mostani átigazolási időszakban olyan magyar fiatalokkal szeretnék erősíteni, akik az NB II-ben játszanak vagy külföldön szerepelnek, de nem sikerült nekik az áttörés. Emellett a saját utánpótlásunkat is figyeljük, és legfeljebb két légiós érkezhet. Lehetséges, hogy Zsóri Dániel kétezerhúsztól a Mol Vidi játékosa lesz, ám az biztos, hogy a következő idényben a Debrecent erősíti. Bódi Ádám jövőjével kapcsolatban ugyanakkor akadnak kérdőjelek. Örülnénk, ha maradna, egyetlen csapatnak sem kínálgatjuk, de a középpályásunk szeretne külföldre szerződni. Ami az eddigi változásokat illeti, a négy távozó légiós közül a mögöttünk hagyott bajnokságban egyikük sem számított meghatározó játékosnak, reményeim szerint a nyár hátralévő részében is megtartjuk az értékeinket.”

05. 29.: Bényei Balázs két évvel meghosszabbította most nyáron lejáró szerződését a klubbal. A 29 éves játékos új kontraktusa így 2021 nyaráig érvényes.

05. 25.: A Nemzeti Sport megerősítette azt a híresztelést, hogy Zsóri Dániel Fehérvárra kerülhet, ők már konkrét bejelentésről írnak, ezzel szemben mi úgy értesültünk, hogy a tárgyalások elakadtak, a DVSC túl magas árat kér a fiatal csatárért.

05. 24.: Szécsi Márkot négy évre szerződtette a DVSC. A támadó csak kölcsönben szerepelt nálunk a Felcsúttól, ám opciós joga volt a Lokinak kivásárolni őt, amivel értelemszerűen éltek is.

05. 24.: Zuhanyhíradóból származó hírek szerint a Videoton kivetette a hálóját Zsóri Dánielre, egyes hírek szerint komoly esély van a váltásra, míg máshonnan azt hallani, hogy nem lesz a transzferből semmi. Az mindenesetre nem jönne jól, ha egyik legnagyobb tehetségünket elveszítenénk…

05. 24.: Négy játékosunk, Kóródi NándorBíró PéterKerekes Krisztián, valamint Danilo Sekulic kölcsönben töltötték a szezont más csapatnál, ők a nyáron mind visszatérnek. Ez nem jelenti azt, hogy maradnak is, különösen utóbbi esetében elég nagy a valószínűsége a távozásnak.

05.23.: További három légióstól is elköszönt a DVSC. A mai napon hivatalossá vált, hogy Erik Cikos, valamint Albion Avdijaj és Haris Tabakovic sem marad a klubnál. Előbbivel szerződést bontottunk, utóbbi kettő pedig szerződése lejártával távozik. Avdijaj kivásárlására egyébként opciós jogunk volt, ám nem élt vele a DVSC.

05. 22.: Szerződése lejártával távozik a klubtól Aleksandar Jovanovic. A 34 éves bosnyák középpályás öt évet töltött el a klubnál, az idei szezonban viszont már nem számított alapembernek, és mivel elmondása szerint még érez magában 2 évet magas szinten, ezért a váltás mellett döntött.

05. 21.: Tőzsér Dániel egy évvel meghosszabbította most nyáron lejáró szerződését. A 34 éves csapatkapitány így 2020 nyaráig biztosan marad a DVSC-nél.

05. 20.: Lengyel lapértesülések szerint a Lech Poznan kinézte magának Varga Kevint. A lengyelek szerint a Lech hajlandó lenne kifizetni a játékos 4-600 ezer eurora taksált vételárát is.

05. 20.: Alig hogy véget ért a 2018-2019-ig szezon, máris dübörög a piac! Beindultak a hivatalos bejelentések, és egyre több pletykán lehet hallani a lehetőséges érkezők és távozók személyével kapcsolatban. A LokiBlogon pedig ezen a nyáron is nyomon követhetitek a csapatot érintő pletykákat itt, a Játékoskeringő rovatunkban!


Korábbi rovataink:

1819tel

nyari

nyari

nyari

teli

nyari

1516tel

1516nyar

1415tel

1415nyar

1314tel

1314nyar