Játékoskeringő – 2016/2017 nyár

Nevek vannak a listán. Mindkét oldalon. És sok. A pletykák, sajtóhírek, találgatások útvesztőjében vagyunk, próbálunk eligazodni közöttük, megtalálni az utat, amely a világosság felé vezet. Cikkünk folyamatosan frissül a sajtóban megjelent pletykákkal és tényekkel teletűzdelve, melyekkel próbálunk mindig naprakészek lenni.

lokiblogtransfersuj

A nevekre kattintva megtekinthető a játékosok profilja a transfermarkt.de oldalon. Átigazolási rovatunk a továbbiakban bármikor elérhető a fenti menüsorban a Lelátó-Játékoskeringő menüpont alatt.

Érkezett: 

Távozott:

Érkezhet: 

Távozhat: –


Hírek, pletykák:

09. 18.: Kivártunk még két hetet, de semmi jel nem utal arra, hogy történne még játékosmozgás, így a 2016-2017-es nyári átigazolási szezont hivatalosan is lezártnak tekintjük.

09. 02.: Ivan Bobko személyében ukrán szélsőt igazolt a DVSC. A szerződés hosszát nem hozták nyilvánosságra.

09. 01.: Ahogy az várható volt, Völgyi Dániel érkezését is bejelentette a klub. A 29 éves balhátvéd két évre írt alá. Ezzel alighanem lezárult a játékosmozgás a DVSC háza táján, de még legalább egy hetet kivárunk azért, mielőtt lezárnánk aktuális átigazolási rovatunkat.

09. 01.: Az átigazolási időszak hivatalosan lezárult, innentől már csak szerződéssel nem rendelkező játékosokat lehet szerződtetni. Ez többek közt azt is jelenti, hogy Pölöskei Zsolt már biztosan nem érkezik, Verpecz István pedig nem igazol Felcsútra. Vélhetően egyébként Völgyi Dániel érkezésével számunkra is véget érnek az igazolások.

08. 31.: Völgyi Dániel szerződést bontott a Gyirmóttal, így alighanem holnap az ő érkezését is bejelenti a klub,

08. 31.: Tőzsér Dániel három évre aláírt a DVSC-hez.

08. 31.: Újabb távozókLudánszki Bence és Kertész Tamás Kaposvárra igazoltak, méghozzá végleg. Bokros Tibor pedig kölcsönbe visszakerült Balmazújvárosra.

08. 31.: Nagyon kicsi a sansz arra, hogy a korábban felvetett Sós Bence és Barna Szabolcs visszatérjenek a kölcsönjátékból. Előbbi helyére úgy tűnik, hogy bőven meglesz létszámban a csapat, míg Korhut helyére Völgyi érkezhet, ez esetben utóbbi visszatérése sem opció.

08. 31.: A Civishír megbízható forrásból úgy értesült, hogy a DVSC megállapodott Tőzsér Dániellel és Völgyi Dániellel. Előbbi Angliából tér haza hosszú idő után Debrecenbe, míg utóbbi Gyirmótról érkezik Korhut Mihály helyére. (forrás: civishir.hu)

08. 30.: A balhátvéd posztra Völgyi Dániel érkezhet Gyirmótról. (forrás: nso.hu)

08. 30.: Idő közben pedig egy újabb távozó, Kulcsár Tamás a Vasasba szerződött.

08. 30.: És van még egy harmadik érkező is, a román Ioan Filip is csatlakozott. A 27 éves védekező középpályás az FC Viitorultól érkezett. Ő három évre szerződött a DVSC-hez.

08. 30.: Igaznak bizonyult a hír, Chuka Derick Ogbu két évre aláírt a DVSC-hez. A 26 éves nigériai támadóért nem fizetett a DVSC, ugyanis szabadon igazolható volt.

08. 30.: Könyves Norbert három évre Debrecenbe szerződött.

08. 30.: Nigériai csatár a Lokiban? A mértékadó transfermarkt már a Loki keretében jelzi a 26 éves Derick Chuka Ogbut. A 26 éves támadó szabadon igazolható, legutóbb Japánban futballozott. (forrás: dehir.hu)

08. 30.: Kulcsár – Könyves csere a láthatáron a Vasassal. (forrás: nso.hu)

08. 29.: A Hapoel hivatalos Facebook oldalán jelentette be, hogy 600 ezer euróért szerződtette Korhut Mihályt.

08. 29.: Újabb kiszemelt a középpályára: Tőzsér Dániel hazatérhet a QPR-tól. (forrás: nso.hu)

08. 29.: Hihetetlen, hogy mennyire pörögnek a pletykák. A csakfoci szerint ezúttal Verpecz István távozása van képben, a kapust egy évre a Puskás Akadémia veheti kölcsön. (forrás: csakfoci.hu)

08. 29.: Immár hivatalos, hogy Varga József a Videotonba igazolt.

08. 29.: A hírek szerint döntöttek a Vidinél, és megveszik Varga Józsefet. Eközben Pölöskei Zsolt az ellenkező utat járhatja be, a 25 éves középpályás ugyanis létszámfölöttivé válik a fehérvári csapatnál, és a DVSC szeretné őt leigazolni. (forrás: csakfoci.hu)

08. 28.: Korhut Mihály pedig a hírek szerint ma érkezik meg Izraelbe, és egy-két napon belül aláírhat a Hapoel Beer Shevánhoz. (forrás: nso.hu)

08. 28.: Védekező középpályás érkezhet Romániából: a George Hagi csapatában futballozó 27 éves Ioan Filip költözhet a Cívisvárosba. (forrás: rangado.hu)

08. 26.: Hogy az érkezőkről is essen néhány szó: küszöbön van a megegyezés Könyves Norberttel, emellett pedig napirenden van Sós Bence visszarendelése Mezőkövesdről. Ha pedig Korhut is távozik, akkor minden bizonnyal Barna Szabolcs is visszatér Nyíregyházáról.

08. 26.: Sajtóhírek szerint a Hapoel Beer Sheva ajánlatot tett Korhut Mihályért. Az izraeli bajnokcsapat egy hajszállal maradt le a BL csoportkörről, cserébe viszont az EL főtábláján szerepelhetnek. (forrás: nso.hu)

08. 26.: Szintén távozhat Kulcsár Tamás, a rutinos támadó Mezőkövesden köthet ki. (forrás: rangado.hu)

08. 24.: A Nemzeti Sport értesülései szerint Könyves Norbert szerződést bontott a Vasassal, és napokon belül aláírhat Debrecenbe. (forrás: nso.hu)

08. 23.: Komoly esély mutatkozik arra, hogy Varga József a Videotonhoz távozzon. A középpályást már a nyár elején is csábította a fehérvári csapat. (forrás: csakfoci.hu)

08. 23.: Tisza mellett további játékosok távozása várható, ugyanakkor a hivatalos honlap tájékoztatása szerint az elkövetkezendő egy hétben 4-5 új játékos érkezésére is van kilátás.

08. 23.: Tisza Tibor Nyíregyházára igazolt. Mint azt többször is jeleztük már, a támadónak decemberben lejárt volna a szerződése, és már korábban előszerződést kötött a Szparival, így legkésőbb a télen távozott volna.

08. 22.: Slakta Balázzsal szerződést bontott a klub.

08. 11.: Bozidar Radosevic az iráni Persepolis FC-hez szerződött. A közel-keleti csapat már a télen is szerette volna megszerezni a hálóőrt.

08. 05.: Bozidar Radosevic távozik a DVSC-től. A játékos maga kérte szerződése felbontását, mivel érzése szerint kevés esélye lett volna játszani.

08. 01.: Barna Szabolcs mellett még két játékost, Kinyik Ákost és Berdó Pétert is kölcsönadta a DVSC. Előbbi Budaörsre, utóbbi Szolnokra került.

07. 28.: Braniszlav Danilovics egy évig, kölcsönben a DVSC-nél folytatja

07. 27.: Barna Szabolcs kölcsönben Nyíregyházán folytatja a következő szezonban.

07. 11.: Koval Viktor négy évre aláírt. A 19 éves belső védő a Dunaújvárostól érkezett.

07. 09.: A Cegléd 20 éves kapusát, Verebélyi Konrádot teszteljük.

07. 05.: Barna Szabolcs is Nyíregyházán edz, a fiatal tehetség vélhetően kölcsönbe kerülhet a riválishoz. (forrás: szon.hu)

07. 05.: Ahogy az várható volt, Máté Péter Nyíregyházára szerződött.

07. 02.: A Nyíregyháza Máté Péterrel erősítene az NB II-re. (forrás: csakfoci.hu)

07. 01.: Fiatal tehetségünk, Deczki Máté a Stoke Cityhez szerződött, ahogy azt korábban már sejteni lehetett. (forrás: civishir.hu)

06. 29.: Nagy Kevin és Karikás Krisztián visszatérnek Debrecenbe a balmazújvárosi kölcsönjátékból. (forrás: balmazfoci.hu)

06. 29.: Megtalálta új csapatát Ibrahima Sidibe, aki a belga harmadosztályban szereplő KSK Hasselt együtteséhez szerződött.

06. 25.: Rácz Gergő és Koval Viktor a Lokival készül.

06. 21.: Bokros Tibor a DVSC-be szerződött. A Balmazújvárostól érkező 26 éves jobbhátvéd három évre írt alá.

06. 21.: Az MTK-ban futballozó 19 éves Tóth Milán próbajátékon vesz részt a DVSC-nél. A fiatal támadó gólkirály volt a tavalyi korosztályos bajnokságban.

06. 21.: Szilvási Péter visszatért a mezőkövesdi kölcsönjátékból, Sós Bence viszont egy évig még Pintér Attila csapatában futballozik.

06. 11.: Mészáros Karol Debrecenben folytatja! A 22 éves 20-szoros szlovák utánpótlás válogatott támadó a Puskás Akadémiától érkezett, arról nem kaptunk tájékoztatást, hogy mennyi időre írt alá.

06. 11.: Bokros Tibor a csapattal készül, Milovan Petrovikj viszont hazautazott, vele nem tudott megállapodni a klub. (forrás: haon.hu)

06. 09.: A 26 éves, diósgyőri nevelésű Bokros Tibor az NSO értesülései szerint a Debrecennél edz, de egyelőre nem történt megállapodás a klubok, illetve a játékos között. A jobbhátvéd 22 bajnokin játszott a vasárnap véget ért NB II-es szezonban a Balmazújváros színeiben.

06. 09.: Ahogy az várható volt, Lázár Pál két évre aláírt a Diósgyőrhöz.

06. 09.: Lázár Pál orvosi vizsgálaton vett részt a DVTK-nál, minden bizonnyal a borsodi együtteshez szerződik. (forrás: nso.hu)

06. 07.: A Honvéd hivatalos honlapján cáfolja, hogy Botka Endre Debrecenbe tartana.

06. 06.: A legújabb kiszemeltünk Botka Endre a jobbhátvéd posztra. A Kispest 21 éves fiatalja már a válogatott bő keretének is tagja volt. (forrás: haon.hu)

06. 03.: A macedón Milovan Petrovikj próbajátékon szerepel a DVSC-nél.

06. 02.: Pletykaszinten felmerült Branislav Danilovics leigazolása. A szerb hálóőr a Videotonnál volt kölcsönben a Puskás Akadémiától ebben a szezonban.

06. 02.: Lázár Pál távozik a DVSC-től. A védőnek június végén járt volna le a szerződése, a felek viszont úgy döntöttek, hogy nem hosszabbítanak, sőt, ki sem tölti a hátralévő időt, így már most elhagyta a csapatot.

06. 01.: Geoffrey Castillion visszatért a felcsúti kölcsönjátékból, és a csapattal készül.

05. 31.: Bódi Ádám a Videotonba szerződött. A 25 éves középpályásért 172 millió forintot (mai árfolyamon kb. 550 ezer eurot) fizetett a székesfehérvári klub. Bódi 3+1 évre kötelezte el magát új csapatához.

05. 31.: Danilo Szekulics személyében szerb középpályással erősödött a DVSC kerete. A 26 éves védekező középpályás a Vojvodina együttesétől érkezett, és négyéves szerződést között a klubbal.

05. 31.: A macedón sajtó tényként közli, hogy Milovan Petrovikj 1+1 évre a DVSC-be szerződik. A 26 esztendős, ballábas védekező középpályás hat esztendeje futballozik a Rabotnickiben, értékét a transfermarkt 500 ezer eurora becsüli. (forrás: haon.hu)

05. 30.: Bódi mehet, Varga maradhat? Mint ismert, mindkét játékost kinézte magának a Videoton, előbbi esetében jó esély mutatkozik arra, hogy Vidi-szerelésbe öltözzön, utóbbival viszont hosszabbítana a klub, a játékos pedig hajlik a hosszabbításra. (forrás: csakfoci.hu)

05. 28.: Laczkó Zsolt visszatér? Egykori balszélsőnknek lejárt a szerződése Békéscsabán, már majdnem a Videotonba szerződött, de végül nem jött össze a transzfer. A csakfoci szerint most felmerült a neve Debrecenben is, mint lehetséges igazolás. Annyi bizonyos, hogy Korhut EB szereplése miatt kellene valaki arra a posztra. (forrás: csakfoci.hu)

05. 28.: A Békéscsaba hivatalos honlapja szerint Bényei Balázs egészen biztosan jövőre is a lilák keretét alkotja majd, így az ő nevét kihúzhatjuk a listánkról. (forrás: 1912elore.hu)

05. 25.: Nincs még konkrétum Bódi és Varga ügyében, de napokon belül lehet. A tegnapi igazgatósági ülésen szó volt az esetleges erősítésekről is, a nyáron érkeznek majd próbajátékosok. (forrás: haon.hu)

05. 25.: NB II-es gólkirály-jelölt iránt érdeklődünk a csakfoci.hu szerint. A 22 éves Daru Bence 17 találattal vezeti a góllövőlistát az NB II-ben, korábban a Honvédnál nevelkedett, jelenleg a ZTE labdarúgója. (forrás: csakfoci.hu)

05. 24.: Kapusposzton is várható változás a csapatban. A legújabb hírek szerint az Újpest 22 éves utánpótlás válogatott kapusát, Banai Dávidot szemeltük ki erre a posztra. Vélhetően azért kényszerül kapusvásárlásra a klub, mert Bozidar Radosevic jövője kérdéses, Nenad Novakovic szintén távozófélben van, míg Balogh János folyamatos sérülései miatt nem volt bevethető tavaly, Verpecz István pedig nem tud megbízható teljesítményt nyújtani. (forrás: csakfoci.hu)

05. 24.: A sajtóban felvetődött Lencse László, mint esetleges érkező neve. A támadó tavasszal Újpesten játszott kölcsönben, azonban a lilák vélhetően nem vásárolják meg a játékjogát a Puskás Akadémiától, így vagy visszatér Felcsútra, vagy a Ferencvároshoz, esetleg a DVSC-hez szerződik. Ezt a két csapatot emlegetik ugyanis vele kapcsolatban. (forrás: nb1.hu)

05. 24.: A Nemzeti Sport szerint amennyiben nem jön létre a megállapodás Lázár Pállal, úgy helyére a klub egykori játékosát, Bényei Balázst szemelte ki a DVSC. Bényei tavaly nyárig tartozott a DVSC kötelékébe, ekkor került végleg Békéscsabára, ahol egész jó szezont futott, viszont csapata kiesett az élvonalból.

05. 24.: Ami az esetleges érkezőket illeti: öt játékost adtunk kölcsönbe a szezon során, Geoffrey Castillion Felcsúton, Szilvási Péter és Sós Bence Mezőkövesden, Karikás Krisztián és Varga Kevin pedig Balmazújvárosban játszottak az elmúlt időszakban. Vélhetően mind az öt játékos visszatér a kölcsönből, de sorsuk egyelőre kérdőjeles. Castillionnal kapcsolatban kiemelte Szima Gábor az ankéton, hogy nem voltak elégedettek a támadó teljesítményével.

05. 24.: Sajtóhírek szerint Bódi Ádámot és Varga Józsefet is vinné a Videoton. Előbbiért már a télen is bejelentkezett a Vidi, utóbbi most új kiszemelt. A hírek szerint 1-1 millió eurot sem sajnálna a fehérvári klub a két játékosért. A DVSC helyzetét nehezíti, hogy vélhetően mindkét játékos szeretne előrébb lépni a karrierjében, erre a Videoton remek lehetőség mind szakmai, mind anyagi szempontokból. Vargának egyébként jövő nyáron lejár a szerződése, így amennyiben nem hosszabbít, akkor az utolsó alkalmak egyike ez a nyár, amikor pénzt kaphatunk érte. (forrás: dehir.hu)

05. 24.: Nenad Novakovics sorsa továbbra is bizonytalan, a kapussal szerződést bontana a klub, a hálóőr viszont több pénzt követel Szima Gábor szerint, így vélhetően az UEFA hoz majd döntést a kérdésben. Annyi bizonyos, hogy a DVSC-nél nem marad a szerb játékos, a vita csak a lelépési összegen zajlik.

05. 24.: Szintén a szurkolói ankéton hangzott el, hogy Lázár Pálnak is lejár a szerződése, zajlanak vele a tárgyalások, de sajtóhírek szerint magyar és külföldi ajánlatai is vannak jobbhátvédünknek. (forrás: rangado.hu)

05. 24.: Amit már egy hete tudunk, és egyben hivatalos is: Ibrahima Sidibe és Adamo Coulibaly távoznak a DVSC-től. A két támadónak lejárt a szerződése, és nem hosszabbít velük a klub.

05. 24.: A mai nappal elkezdődött a DVSC felkészülése a 2016-2017-es szezonra, így mi is megnyitjuk átigazolási rovatunkat. Az elmúlt napokban-hetekben rengeteg távozóról és érkezőről röppentek fel nevek, illetve történtek hivatalos bejelentések, úgyhogy első körben tekintsük át ezeket.


Korábbi rovataink:

1516tel

1516nyar

1415tel

1415nyar

1314tel

1314nyar

 • László Kiss

  1. Ha Lepkecz Pistát szánjuk elsőszámú kapusnak, akkor a nagy repülések és még nagyobb potyák évének nézünk elébe. 🙁
  2. Ez egyre rosszabb…
  3. Bényei visszatérésére szerintem minimális az esély.

 • Palote

  Szima Gábor az ankéton 6 kölcsönadott játékosról beszélt, akik közül 3-an vannak jelenleg Balmazújvároson. Ki lehet a harmadik? Esetleg Kovács Ádám?

 • JuveFan1897

  Nagy Kevin a harmadik, de róla nagyon keveset tudunk. Kovács Ádámmal már szerződést bontottunk korábban.

 • dvscnb1

  Daru kell feltetlenul, én még Taki helyén is elnézném.ha megy Bódi akkor kell Lencse bar ő amúgy is én őt nagyon szeretem.Lencse játszatható kobb szélen is.Bényei jöhetne de csak cserének persze csak ha Lázár marad akkor lenne pados.Banait is simán elnezném Verpecz helyén, a vidi ellen az utso forduloban láttam védeni engem meggyőzött.

 • dvscnb1

  Kiderült, hogy Bényei marad Csabán

 • dvscnb1

  Laczko viszon lehet h visszajön a csakfoci szerint

 • csakaloki

  ˝Bényei Balázsegészen biztosan jövőre is a lilák keretét alkotja majd,˝
  Náluk egy személyből áll?:))))

 • Kálmán Horváth

  Ez a Griffiths gyerek nem kell Diósgyőrön. Lehet nem lenne rossz előlre.

 • dvscnb1

  Daru 2t rugott ma is szerintem ha jön akkor ő elég.meg még Pekár sem lenne rossz vagy Márkvárt.

 • JuveFan1897

  Gondolod hogy egy Daru Bencével teljes lenne a csatársorunk? 🙂

 • Lucas

  Nem Varga Kevin az?

 • dvscnb1

  Ok nem feltétlenül de griffithsnel jobb

 • dvscnb1

  Bódit megvette a Fideszoton :(((

 • Kálmán Horváth

  Volt már egy Márkvártunk, úgy hívták Wittrédi…
  Viszont Pekár nem rossz javaslat. Vagy nézzük meg a balkánt.

 • Kálmán Horváth

  A szerb gyerek leigazolása után egyértelmű volt.

 • László Kiss

  Bemásolok egy hozzászólást egy fórumról. Szerintem sokat mondó.

  “Ha még Vargát is eladják elmegyek Debrecenbe és szemközt köpöm Kondást Szimával együtt….
  90-es évek óta szimpatizálok a Lokival.Mindíg voltak olyan játékosok akik miatt teljes szívvel szurkoltam nekik……Most már ki marad??Minden olyan játékost eladtak akikért érdemes volt szurkolni…..vagy elüldöztek…..
  Mi lesz az idei cél??Elkerülni a kiesést???
  Most iszonyatosan nagyot csalódtam.
  Ide vezet az amikor a vak repülőt vezet és a sánta versenyt fut….
  Egy világ dőlt bennem össze ………
  Bódi miatt lehet a Vidinek szorítok ezután….hisz a Lokiban már lassan senki sem marad aki miatt szurkoltam……”

  Hogy is írta Csibu néhány napja, a trollbotok???

 • dvscnb1

  Danilovics jobb lenne mint pl. Jova.remek megoldás lenne!!!

 • peterson soulberg

  harcolni értük/leigazolni Laczkó,Tőzsér,Lencse beépíteni Sóst,Szllvásit,Virág Ákost ! most !, szerezni egy jó kapust, megválni a tölteléketől – mind az nb1es mind az nb3mas keretben -, szorosabb kapcsolatot kiépíteni a balmazújvárosi fcvel vagy teljesen fiókcsapattá tenni, hogy minden korosztály eggyel feljebb léphessen végre

 • dvscnb1

  Petrovikjet húzzátok már ki!biztos forrásokbol tudom hogy 1 bizonyos okbol nem jön.

 • JuveFan1897

  Majd kihúzzuk, ha biztos lesz. 🙂 Mi is tudunk sok mindent “biztos forrásból”, csak annyiszor nem igazolódtak már ezek a pletykák, hogy mi már nem hiszünk ezekben.

 • dvscnb1

  A kispesti hivatalos honlap cafolta hogy kiszemeltünk Botka.

 • t-vitamin

  Pedig Botkát megnéztem volna nálunk…

 • dvscnb1

  Szerintem mindenki igy van vele

 • dvscnb1

  Lázár Újpestre tart .Danilovic sem lenne rossz.Banainál valszeg jobb

 • tiberius

  Számomra úgy tünik hiba volt tavaly eladni Kronert!Több poszton bevethető fiatal játékos.Jobb mint Ludánszki vagy Szatmári!

 • dvscnb1

  Balmazi vedo is kiszemelt.nálunk edz

 • László Kiss

  Kicsoda? Tényleg nb2-es játékosokkal akarunk erősíteni?

 • dvscnb1

  Nso.hu

 • László Kiss

  Csak azt nem értem, hogy miért egy 27 éves eddig csak az nb2-ben bizonyított jobb bekk, miért nem a saját nevelésű 20 éves Karikás Krisztián?

 • dvscnb1

  Király!

 • pghempy

  Belső védőt nem kellene nézegetni? Eddig csak a középpályára igazoltunk. Szerintem ott voltak a kisebb problémák. A védelem és a támadósor is gyengébb szerintem.

 • dvscnb1

  Bokros belső védő.

 • László Kiss

  Bokros jobb oldali bekk-et játszott a Balmazban.

 • dvscnb1

  Ja ok köszi

 • pghempy

  Ráadásul szerintem egy belső védős pozícióba nem az NB2-ből kéne igazolni. Oda nem kiegészítő ember kell, arra ott van Mészáros és Máté. Oda minőségi igazolást várnék.
  Plusz egy vérbeli, igazi csatárt.

 • dvscnb1

  Utóbbira ott van Lencse.védőnek meg kéne mondjuk Fodor vagy mit tom én.

 • László Kiss

  Sajnos úgy látom a vezetőség komolyan fontolgatja Bokros leigazolását. A hivatalos oldalon ugyan utazó névsort nem olvashattunk, de a képeken ott van azaz elutazott a mátraházi edzőtáborba a csapattal.
  Az egy félidőnyi “teljesítménye” után én biztosan nem marasztaltam volna.
  Hihetetlen, hogy a DVSC vezetői komolyan azt gondolják, hogy ilyen játékosokkal kell “megerősíteni” a csapatot.
  Ezzel a kerettel és a csókos kezdőcsapattal olyan messze leszünk egy eredményes nemzetközi és bajnoki szerepléstől, mint Makó… 🙁

 • dvscnb1

  Tajtit a Lokiba!

 • dvscnb1

  Lencsét a vasas és a kövesd is vinné pedig nekünk is hatalmas erősítés lenne.

 • dvscnb1

  Szilvási visszatér, Sós még nem.

 • dvscnb1

  Az MTKtol érkező próbajátékos, Tóth Milán is játszott az 1.meccsen aminb2-1re kikaptunk

 • László Kiss

  Bokrost beírhatjátok érkezőnek, a szombati edzőmeccsen már feliratozott mezben játszott, gondolom most szervezik a hivatalos bemutatását nagy dirrel és durral, tűzijátékkal, utcabállal.
  Szégyen, hogy egy a vezetői által a bajnoki cím megszerzésére készülő csapat egy nb2-es játékossal próbál erősíteni, aki sajnos az eddigi játékát elnézve még Nagy Zolinál is gyengébb, pedig annál… 🙁
  Tudnám, hogy mégis mit vártam?

 • dvscnb1

  Laczko orvosin volt Ausztriában, őt ki lehet húzni.alighanem Lencse sem jön, őt a Vasas és a kóvesd vinné.

 • dvscnb1

  Koman szabadon igazolható.na?nem lenne jó?

 • László Kiss

  Koman nem akar az nb1-ben focizni. Hova tennéd? Milyen poszton, posztokon játszanád?

 • László Kiss

  Vajon ismét lezártnak tekinthetjük az átigazolási szezonunkat? Érkezőkre én személy szerint már nem számítok. Ti hogy gondoljátok?

 • dvscnb1

  Szerintem csatár még jön én Darura számítok vagy Tóth Milánra.Danilovicnak örülnék a legjobban mindenki közül

 • László Kiss

  Úgy tudom, Tóth Milánnal csak a második csapatnál számoltak volna (illetve a rossz nyelvek még azt is hozzátették, hogy esetleg az MLSZ szabály miatt), emiatt őt nem is érdekli a DVSC ajánlata. És a madárkák azt csiripelték, hogy Szilágyi és Róka is azt mondták vala egy beszélgetés során, hogy már nem igazol a klub senkit.
  Ezért is tettem fel a kérdést, hátha van bővebb információtok akár még pletyka szintjén is.

 • Dvscnb1

  Ez az átigazolási szezon sem lett jó. DANILOVIC ÉS LENCSE NAGYON KELLETT VOLNA

 • László Kiss

  Vagy ha nem is ők személy szerint, de hasonló kvalitásokkal bíró játékosok mindenképp. Ennyi. Ismét beleért a bilibe a kezünk és felébredtünk.

 • dvscnb1

  És még csak 2 hete tart az átigazolási szezon

 • JuveFan1897

  Mi sem számítunk már érkezőre.

 • peterson soulberg

  egyelőre ne számítsunk senkire max egy csatárra valahonnan, vagy Kertészt beépítik (próbálják), majd ha bejutunk az EL csoportkörbe (kappa) várható erősítés hogy ne 8at csak 4et kapjunk.

 • peterson soulberg

  Egyébként Tőzsért már haza lehetne hozni viccen kívül, Varga meg egy évet jobb bekk volt Angliában és párszor a válogatottban is.
  Bódi elment, de még is úgy tűnik hogy többet veszítettünk egy játékosnál, Kondás filozófiája szerint senki sem pótolhatatlan, no kérem tisztelettel, mester most majd megmutathatja!

 • dvscnb1

  probajátékosokrol miért nem írtok?

 • dvscnb1

  Húzzátok ki banait mert hosszabbított

 • JuveFan1897

  mert úgyse igazoljuk le őket 😀

 • dvscnb1

  Hihetetlen :Mátét vinné a szpari

 • László Kiss

  Köszönjük Mamut, sok sikert!

 • Kálmán Horváth

  Mi a helyzet Lencsével kapcsolatban? Egyáltalán volt megkeresés, vagy csak pletyka volt az egész?

 • JuveFan1897

  Legutóbbi hírek szerint a Vasassal tárgyal.

 • dvscnb1

  A kövesd is vinné.

 • dvscnb1

  Elsőszámú kapusnak jó lenne Vivan is legalább lenne egy jó állása 🙂

 • dvscnb1

  Laczkó Paksra igazolt húzzátok ki

 • JuveFan1897

  Már legalább egy hónapja nincs ott a kiszemeltek között..

 • Civisloki

  Nem írnátok ki hogy már lencse sem lesz meg??!! Hamar kiszemelt volt

 • pghempy

  A Loki már lezárta az átigazolási időszakot? Pontessel megegyeztek hogy nincs igazolás és ebből kell építkezni?

 • JuveFan1897

  nem írnánk

 • DEBRECENIVSC

  Nincs könnyű helyzet, ha még Varga is eligazol akkor bajban leszünk, bár lehet Virág Ákos így hamarabb beépülhet.
  Daru Bence jó lenne, azt hittem alacsony srácról van szó, de tévedtem 195 cm és eléggé ambiciózus, ahogy kiderült egy interjúból.
  Az biztos, Sóst vissza kellene rendelni.
  Annyi szélsőnk van, hogy amondó vagyok ki kellene próbálni a 3 védős játékot (ami persze 5 védekezésnél)
  __________________Danilovic__________________
  ______Szilvási______Mészáros______Brkovic______
  __________________Jovanovic_________________
  Kuti_______________Holman______________Korhut
  Djelmic_____________Takács____________Ferenczi

  Alternatívák hátul nem nagyon vannak ide kellene hozni valakit, csak Szatmári van, meg Ludánszki. Vkp poszton Jovanovic helyett Sekulic, Középen Djelmic eggyel hátrébb is jöhet Kuti helyére, Holman helyett Szakály, Korhutnak továbbra sincs alternatívája, csak kényszerből Ferenczi, legelől Kulcsár, Castillion és Bereczki lehet a csere, elég gyér a választék, de mozgékony támadósorunk lenne.
  Ha visszahoznánk Sóst akkor inkább Őt erőltetném Ferenczi helyett, Virág 5-6 percekre csere lehetne. Kellene egy csatár, egy balbekk végre, jobbra ott van Nagy Z. a belsővédős rendszerben akkorát nem hibázhat, hogy nagyobb baj lenne belőle.

  Egyébként lassan-lassan 2 debreceni csapat lesz az nb1ben, csak az egyik tirpákiában.

 • Jeti

  Daru esetleges érkezéséről lehet tudni valamit?

 • JuveFan1897

  Fél millió eurot kér érte a ZTE.

 • Jeti

  És nem akarjuk kifizetni nem lehet tudni. Hivatalosan lenne rá pénz….

 • Jeti

  *Nem akarjuk kifizetni nem lehet tudni?

 • Jeti

  Közben pillantsatok az NSOra 🙂

 • JuveFan1897

  Annyit nem ér. Talán a tizedét.

 • Jeti

  Az nso oldalon van vargárol új hír

 • JuveFan1897

  Miért váltogatod a nickjeidet hetente, ha szabad érdeklődni?

 • Jeti

  Tessék? 🙂 nekem csak egy van volt és nem is akarok többet.., 🙂

 • JuveFan1897

  Jaj, nem kell madárnak nézni. dvscnb1, Civisloki, Jeti, ugyanaz az IP cím, email cím 🙂

 • Jeti

  Konyvesen kívül van tippetek hogy ki jöhet? Ja és zavar ha valtom a nickem?

 • nnorbii

  S nem beszélve arról, hogy ugyanaz a stílus, ugyanaz az elegáncia!

 • Jeti

  nem tervezek többet

 • Lucas

  Csak a Daru Bencés kommentjeid meg a destruktív kritikáid zavarnak minket. Erre csak ráadás, hogy próbálod váltogatni a nickneved 🙂

 • Happur

  08. 11.: Bozidar Radosevic az iráni Persepolis FC-hez szerződött. A távol-keleti csapat már a télen is szerette volna megszerezni a hálóőrt.
  off: Irán nem a Távol-keleten van, hanem a Közel-Keleten

 • JuveFan1897

  Nem is a nicknév váltás a baj (bár fura fétis, hogy valaki hetente váltogatja), hanem hogy mindegyikkel másik személynek akarja kiadni magát.

 • Jeti

  A fideszoton egy bosnyák válogatott játékost vinne Varga helyett.

 • Jeti

  Kulcsár Tamás kovesdre igazolhat

 • Jeti

  Andric érkezhet

 • Jeti

  Ez végül fals. Viszont Korhut Mihályt Azerbajdzsánba vinnék. Nso. Hu

 • JuveFan1897

  Izraelbe. De egyébként nyugi van, mi is olvassuk a híreket.

 • Jeti

  És én is 🙂 amúgy igen Izrael az az Azer

 • Jamen

  A távolság mindösszesen 1500 km légvonalban.
  http://www.distancefromto.net/distance-from-azerbaijan-to-israel

 • Jamen

  Nekünk a közel is távol van!

 • Jamen

  Valóban, nemsoká játszunk az Újpesttel!

 • László Kiss

  Szervezz közösségi finanszírozást Daru játékjogának megszerzésére. Én biztosan nem fogok felajánlani érte egy vasat sem. Középszerű játékos, aki ráadásul olyan buta mint a föld. Mindent elmond róla a gólörömei.

 • Jeti

  Romániából jöhet védekező kozeppályás havi 6000 eurós fizuért. Mit szóltok hozzá?

 • Jeti

  Viszont ha varga nem megy lehet hogy nem jön

 • Sammy

  Szerintem ezt mindenki kikövetkeztette. 🙂

 • DEBRECENIVSC

  xD

 • Jeti

  Varga a vidihez igazolt – hivatalos

 • JuveFan1897

  Élvezed, hogy beirkálod ugyanazt, amit mi fent a cikkbe? 😀

 • Jeti

  Verpecz a Puskáshoz igazolhat

 • Jeti

  Tőzsér is kiszemelt!

 • Jeti

  Korhut elment
  Hivatalos

 • Jeti

  600 ezret kaptunk érte

 • Jeti

  Verpecz távozasat már tényként kezeli a rangado.hu

 • Jeti

  Kulcsárt adnánk Konyvesért cserébe

 • tiberius

  http://www.transfermarkt.hu/chuka/profil/spieler/197852 Az oldal szerint a mi játékosunk lett Chuka!

 • Happur

  A Vasas honlapján Kulcsár átigazolása kapcsán van egy érdekes félmondat:
  Kiemelném, hogy bár más játékosok ügyében is tárgyalunk a Lokival, mind vétel, mind pedig eladás szempontjából, ám Tamás leszerződtetése azoktól független.
  Akkor ezek szerint Kulcsáron és Könyvesen kívül lesz még mozgás a két klub között.

 • JuveFan1897

  Szerintem itt csak Könyvesre gondoltak.

 • Jeti

  Hát szerintem még lesz

 • nnorbii

  Ha Kulcsár szerződtetésén kívül is tárgyalnak mind eladás, mind vétel szempontjából, illetve más játékosokat említenek, akkor szerintem sem kizárt, hogy Könyvesre gondoltak. A nyelvtanból legalábbis nekem így lenne logikus. Na, de majd meglátjuk…

 • Jeti

  Közben Völgyi jöhet Korhut helyére

 • nnorbii

  … sem kizárt, hogy nem Könyvesre gondolnak… Vagy mifene.

 • tiberius

  Nem rossz játékos erősités lenne de én jobban örülnék Barna szabinak!!!!

 • Kálmán Horváth

  Így vélekedek én is, bár látva ezeket az igazolásokat (és híreket), valahogy nem hiszem, hogy akár ő, akár Sós már most visszajönne.

 • JuveFan1897

  Én meg nagyon örülnék, ha Völgyi messze elkerülne minket. Rohadt lusta és hatalmas alibi játékos.

 • Kálmán Horváth

  Sóst vissza!

 • dvscnb1

  mint mindenki számotokra…

 • JuveFan1897

  Ja persze, most is csak mi vagyunk előítéletesek. De azért sokatmondó, hogy nem fér be az NB I leggyengébb csapatába sem, nem?

 • László Kiss

  Jaj újra visszavetted az “eredeti” nick nevedet? Nem gondolkoztál még rajta, hogy indíts egy rózsaszín honlapot, ahol nyakra-főre dicsérheted az általad kedvelt csapatot, vezetőt, játékost?

 • Jeti

  Nem gondoltál arra hogy milyen frusztráló hogy te meg a “lokiblog” állandóan csak károgtok?

 • László Kiss

  Kit frusztrál? Engem? Téged? A blog munkatársait? Netán olvasóit? Mi frusztrál? Fáj az igazság? Fáj, hogy néhányan nem dugják homokba a fejüket? Hogy elegük lett az állandó ígérgetésekből, hazugságokból? Ha nyitott szemmel és füllel olvasnád, hallgatnád a blogot, akkor megláthatnád és meghallanád, hogy itt mindenki azért “dolgozik”, hogy az általunk szeretett klub minél eredményesebb legyen!

 • JuveFan1897

  Inkább az a frusztráló, hogy pörögsz, mint a centrifuga, meg váltogatod a nickjeidet.

 • Jamen

  Köszönjük Bence, hogy meghallgattad könyörgéseinket, köszönjük Kaposvár, hogy befogadtad ezt a drága jó embert!

 • Kálmán Horváth

  Erről a Bobko gyerekről is mindent írnak a honlapon, csak azt nem, hogy mennyi gólt lőtt. Ja ő egy csatár…

 • Kálmán Horváth

  Most néztem utána: 130 meccs 8gól. Ha ez igaz, akkor ő egy gyöngyszem!

 • Jeti

  Ivan Bobkot is leigazoltuk

 • JuveFan1897

  Nem csatár, csak a szélsőket valamiért szeretik támadónak nevezni, pedig nem feltétlenül az, sőt. 🙂 Bal oldali középpályás egyébként.

 • Kálmán Horváth

  Akkor lehet megoldott ez a Szakály-Horváth-Ferenczi féle kérdéskör?

 • Jeti

  Hát max. 5 légiós lehet sajnos..

 • Jamen

  Igen, ez még nem frissült itt.Megoldódni látszik a bal oldali támadó poszt.

 • Ontour

  Itt is megkérdem:mit szólnátok a szabadon igazolható Városihoz?

 • Sammy

  Szerintem elég lenne egy helyre leírni és nem váltogatni a nicked. 🙂 🙂

 • Jamen

  Gyenge játékos.

 • Jamen

  Hétfőn dől el Chuka sorsa.Valószínüleg felbontják vele a szerződést.

 • Jeti

  Honnan veszed hogy felbontják?

 • Jamen

  Több cikkben is megjelent, mint lehetőség.Ezt a tényt a csapathoz közelállók is megerősítették!

 • Jamen

  Úgy látszik ez a rovat a mackókkal együtt téli álmot alszik, pedig már két játékosunkkal nem hosszabbítottunk! (Bobko és Vittek)

 • Csaba

  Jób lenne ha maradna kár elküldeni akor elsőgyére a pályára lépet ojan gyors volt

 • Jamen

  Ez egy régi komment volt, most nincs napirenden Chuka elküldése.